Hosting palimit

Na Kontaktoni
+38349881222


Logout
Go to content
Në këtë rubrik për domain mundë ta verifikoni a është i lirë domain emri që ju e deshironi!
Pako Fillestare
Pako Standarde
Pako pa Limit
Pagesa Vjetore
35 €
Pagesa Vjetore
55 €
Pagesa Vjetore
75 €
1 Domain Falas në Vlerë të 15€
1 Domain Falas në Vlerë të 15€
1 Domain Falas në Vlerë të 15€
 • Hapësirë 20 GB
 • 2 Domaina Maksimum
 • Emaila Pa Limit
 • 10 Data Baza
 • Dhe shum qka tjeter.
 • Hapësirë 50 GB
 • 5 Domaina Maksimum
 • Emaila Pa Limit
 • 20 Data Baza
 • Dhe shum qka tjeter.
 • Pa Limit Hapësirë
 • Domaina pa Limit
 • Emaila Pa Limit
 • Pa Limit Data Baza
 • Dhe shum qka tjeter.
Web Faqe Dizajn
Mati 16
20000 Prizren
Kosovë
+38349881222
Web Faqe Dizajn
Mega Hosting
kostenloser Unofficial WsX5 Counter!
Back to content